Konserter

Hans Petter Hammersmark er godt kjent, både fra tidligere Visjon, fra The Voice på TV2 og som sanger i Oslo Gospel Choir. Sammen med fullt band og sangere gir han oss en skikkelig gospelkveld. ONSDAG kl 20.00 i Tunet.

Anne Marthe Dos Santos kjenner de fleste som har vært på Visjon som dama som leder sangen under HITS møtene. I år blir det egen tunkonsert med Anne Marthe med band. Det blir rolige og behagelig sanger om livet og relasjoner oss i mellom. TORSDAG kl 20.00 i Tunet.

Radiate springer ut fra Pinsekirken Tabernaklet Ungdom i Bergen. Radiate elsker å utforske nye og grensesprengende måter å tilbe på. De viser at det finnes flere aspekter ved tilbedelse. Dette reflekteres i musikken, hvor de ønsker å skape sanger som kommuniserer deres tro på Gud. En Gud som er tilstede og virkende i dag, slik som Han alltid har vært og alltid kommer til å være. Bli med på lovsangskonsert med Radiate, hvor vi setter fokus og gir Gud all ære. TORSDAG kl 22.00 i Stavernhallen.

Vegard og Synnøve Voldsund drev i mange år Herøy Gospelkor og stod bak korets to plater. Nå er Vegard og Synnøve plateaktuelle med salmeplata "Himmelrik", og under Visjon blir det egen tunkonsert hvor de tar oss med inn i salmeskatten og deler nydelige melodier og tekster som er sterke, tidløse, som utfordrer og setter spor. FREDAG kl 20.00 i Tunet.

Ole José fra Jesus Loves Electro kombinerer EDM med et klart Gudsfokus. Han skaper en scene for lovsang og bevegelse, et vakkert kaos av ufiltrert frihet mellom deg og Gud. Syng som du vil, dans som du vil og la Den hellige Ånd få fylle deg. It’s a party. It’ a praise session. It’s a beautiful mess. FREDAG kl 22.00 i Stavernhallen.

Seven heter jentegruppa som har reist Norge rundt i seksten år, og holdt konserter, barnegospelfester og sunget på familiegudstjenester med sprudlende sanger på repertoaret. Nå er de ute med musikalen «Under samme himmel», som inneholder sanger fra CD-en UNIK som kom ut tidligere i år. LØRDAG kl. 20.00 holder Seven-jentene konsert i Tunet.

Ole Børud har tidligere vært på Visjon, og er en av landets fremste sangere. Han har vært allemannseie siden han ble kjent som "lille Ole" i Børudgjengen og senere i Arnold B. Family, men er nå kjent som soloartist og som frontfigur i bandet Extol. Lørdagskvelden under Visjon blir det tunkonsert med Ole Børud trio der han har med seg bassist og pianist. LØRDAG kl 21.30 i Tunet.