Nyhetsarkiv

Juni 2017: Gruppesamlinger på Visjon
Årets sommerfestival nærmer seg og over tusen deltakere har så langt meldt seg på. Nytt i år er gruppesamlinger etter Hits for alle-møtene, for å samtale om dagens tema. Les mer på Budbærerens nettsider.

Bilde av Stavern folkehøyskole, FredtunJuni 2017: Nær tusen påmeldte til Visjon
Påmeldingene til årets festival tikker stadig inn, og nedtellingen er for alvor i gang. Visjonskomiteen har sendt ut et brev med generell info til alle som er påmeldt så langt. Se mer på Budbærerens nettsider.

Mai 2017: Masse å velge i på Visjon
Årets festival utvider tilbudene fra i fjor, og kan blant annet skilte med enda flere seminarer, rekordmange talere og en rekke spennende konserter. Les mer på Budbærerens nettsider.

Bilde av Rune TobiassenApril 2017: Rekordmange talere på Visjon
Hele sju talere besøker årets sommerfestival Visjon, som åpnet påmeldingen 3.april. Se mer på Budbærerens nettsider.

Mars 2017: Gleder seg til UngVisjon
Hege Sivertsvik ser frem til å lede UngVisjon under Frikirkens sommerfestival Visjon, og håper å få med seg mange unge, engasjerte frivillige på laget. – Ta gjerne kontakt hvis du har lyst til å bidra, oppfordrer hun. Les mer på Budbærerens nettsider.

Bilde av gjenbruksmarkedet på VisjonFebruar 2017: YESS blir "FRIK Festivalen"
YESS er kjent som ungdommens egen festival på Frikirkens sommerfestival Visjon. Når YESS til sommeren bytter navn til "FRIK Festivalen" er det for å koble det til Frikirkens ungdomsarbeid "FRIK xPand". Les mer på Budbærerens nettsider.

Nov 2016: Arbeider med framtidas Visjon
Frikirkens sommerfestival «Visjon» er blitt et årlig møtepunkt for enkeltmennesker og menigheter i Frikirken. En arbeidsgruppe nedsatt av Synodestyret har nå sett på arrangementets fremtidige rolle i kirkesamfunnet. Les mer på Budbærerens nettsider.
Følg festivalen på vår Facebookside og se bilder fra Visjon 2016 på Budbærerens nettside.