Nyhetsarkiv 2016

Juli 2016: Visjon er i gang
Mange har funnet veien til Stavern folkehøyskole, Fredtun, hvor praten og latteren fra Tunet nå blander seg med duften av grill. Les startinntrykk på Budbærerens nettsider.

Bilde av gjenbruksmarkedet på VisjonJuli 2016: Ta med brukt
Har du bøker, filmer, brettspill, barneleker eller kosebamser som du ønsker å bli kvitt? Da kan du ta de med til gjenbruksmarkedet på Visjon! Les mer på på Budbærerens nettsider.

Juni 2016: Misjonærenes favorittoppskrifter
Kan vi friste med aubergin-kebab eller kanskje litt hummus fra Midtøsten? Misjonærene deler nå av sine beste oppskrifter, og du kan kjøpe dem til odel og eie på Visjon! To av dagene inviterer Frikirkens utsendinger til frokost. OBS! Påmelding og begrenset plass.Les mer på Budbærerens nettsider.

Bilde av Birgitte Hagen EidMai 2016: Taler ærlig om livet
– Jeg tror en forkynnelse som er ærlig om livet og som folk kan kjenne seg igjen i, også når mest inn til folk, sier Birgitte Hagen Eid. Hun synes det er stas å bli spurt om å tale på den største felles samlingen i kirkesamfunnet. Bli bedre kjent med henne på Budbærerens nettsider.

Bilde av Torbjørg Oline Nyli April 2016: Visjons-taler med bok
Torbjørg Oline Nyli har skrevet boken "Etterlysning: Åndelige foreldre". De unge lengter etter voksne som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring, skriver Nyli i boken. I sommer taler hun på Visjon, og har seminar. Les mer på Budbærerens nettsider. Se også presentasjon på seminarsiden.

Bilde av Ida og Steinar KløveApril 2016: WWJD
Ida og Steinar Kløve (24) fra Trondheim Frikirke har gode minner fra de selv var på sommerleir som barn. Nå håper de å gjenskape den samme opplevelsen for deltakerne på årets UngVisjon, når de skal være med som ledere for første gang. Les mer på Budbærerens nettsider.

Plakat for PK April 2016: PK kommer til Visjon
Per Kristian Grydal er best kjent som PK fra TV-serien "Barn ingen adgang" på NRK Super. I sommer får små og store oppleve noen av favoritteksperimentene hans på Visjon. Les mer på Budbærerens nettsider.

Bilde av Hege Sivertsvik Mars 2016: Lager festival for barna
"Ikke gjør dette hjemme", scrapbooking eller Olabil-bygging? Valget er ditt! Leder av UngVisjon Hege Sivertsvik gleder seg, og lover å gjøre sitt beste for at dette blir et høydepunkt for barna. Les mer på Budbærerens nettsider.

Portrett av Børge Greaker Mars 2016: Gleder seg til Visjon
– Vi skal lage den beste Frikirkefestivalen i manns- og kvinnes minne, sier festivalleder Børge Greaker. Visjon har tatt steget opp i festival-klassen og i år vil det merkes enda mer! Les intervju på Budbærerens nettsider.

Skjermdump av Yess-video Februar 2016: Yess-video
Yess er for deg som går i 8.klasse og oppover. Les mer og se video på Yess-siden.

Portrett av Ole Bjørn Nord-Varhaug Januar 2016: Ny Yess-leder på Visjon
Ole Bjørn Nord-Varhaug (19) fra Vegårshei er ny leder for ungdomsleiren YESS på Visjon, som for første gang skal ha ansvaret for de felles kveldsmøtene under festivalen. Les om Yess og Ole Bjørn på Budbærerens nettsider.

Bandbilde Cohen-messenDesember 2015:  "There is a crack in everything - that`s how the light gets in"
Onsdag kveld under sommerfestivalen Visjon 2016 blir du tatt med inn i Leonard Cohen sin rike sangskatt... Flere av sangene er oversatt til norsk ved Tom Hasselgård. Sangerne og musikerne under denne messen har funnet sammen i Fredrikstad Frikirke og messen har tidligere blant annet blitt spilt i Fredrikstad, Askim, Rognan og Sarpsborg.

Portrett av Trygve SkaugDesember 2015: Trygve Skaug til Visjon
Torsdag kveld under Visjon får festivalen besøk av Trygve Skaug. Artisten, som har bakgrunn fra Frikirken, er kjent for mange gjennom bandet St Morritz. Les konsertinntrykk på Budbærerens nettsider.Følg festivalen på vår Facebookside og se bilder fra Visjon 2016 på Budbærerens nettside.