Overnatting

ikon for overnattingPå Visjon 2018 er det mange overnattingsmuligheter. På Fredtun kan du campe eller bo på rom. 700 meter vestover fra Fredtun er en rimeligere camping (ikke avgjort ennå). På kurssenteret (JKØ) 600 meter øst for Fredtun finner du en noe dyrere romtype. Se kartet rett under og flere detaljer nedenfor og i venstremenyen.CAMPING
I tillegg til campingområdet på Fredtun har vi i år et nytt, enklere campingtilbud noen hundre meter fra Fredtun. Ungdommene har sin egen teltleir: FRIK-leiren. Les mer om campingområdene og prisene for å campe.

BO PÅ ROM
Det er mange ulike romtyper tilgjengelig på Fredtun og på Kurssenteret (JKØ).

Når det gjelder rommene på Fredtun er noen av dem renovert/bygget i nyere tid, noen har vask, andre har fullt bad. Noen rom har bedre gulvplass til for eksempel madrasser på gulvet eller reiseseng til baby. Noen rom ligger litt nærmere tunet og aktivitetsområdene en de andre. Alle gressområder rundt internatene vil fylles opp med campinggjester. Tunet i midten vil være en levende plass med serveringstilbud og ulikt program for store og små. Vi håper du finner et rom som passer til ditt/deres behov.

På rommene på JKØ er det ikke mulig å ha med ekstra madrasser. Rommene er fordelt i ulike bygg rundt omkring på området. En oversikt finner du nederst på siden. Frokosten serveres i messa. Lunsj og middag serveres på Fredtun.

Alle internatene på Fredtun ligger rundt tunet. Tunheim og hovedbygget er nærmest aktivitetsområdene som er den åpne plassen i midte av tunet. Utenfor undervisningsbygget er det en sandvolleyballbane som skjuler seg bak trærne på bildet over. Se beliggenheten til internatene på bildet under og klikk på det enkelte bygg for detaljer (eller bruk venstremenyen).

Tunet på Fredtun, Stavern folkehøyskole.